diumenge, 23 de setembre del 2012

Escola d’Adults o Formació de Persones Adultes (FPA)



Què és la FPA?

La Formació de Persones Adultes és el conjunt d’actuacions que tenen com a finalitat oferir als ciutadans, sense cap distinció i que hagen superat l’edat d’escolaritat obligatòria, l’accés als béns culturals formatius i als nivells educatius. Esta els permetrà així, millorar les seues condicions d’inserció i promoció laboral i  la seua capacitat per a jutjar críticament i participar activament en la realitat cultural, social i econòmica.

Objectius de la nostra escola

La nostra Escola d’Adults, des de la seua creació intenta donar resposta a:

  1. La formació orientada a garantir a totes les persones adultes una educació bàsica i facilitar l’accés als diferents nivells del sistema educatiu; a l’exercici dels drets i de les responsabilitats ciutadanes; i al desenvolupament personal i la seua participació en la vida cultural.
  2. A la formació ocupacional, orientada al desenvolupament professional que facilite la inserció, l’actualització i la promoció laboral. 
  3. A la formació social orientada a la inserció, al desenvolupament comunitari, a la cohesió social i a l’atenció de persones adultes amb necessitats especials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada