divendres, 28 de setembre de 2012

Inici de curs!El passat dilluns van començar les inscripcions als nostres cursos de l’Escola. Com ja sabeu, els cursos aniran començant la propera setmana de manera escalonada, segons el nombre d’alumnes matriculats.  

Cursos que comencen  la primera setmana d’octubre:

Programes Formatius

 •  Boixets:  dilluns 1 d'octubre de 16:30 a 18:30 (aules de l'Escola d'Adults)
 •  Ioga: dimecres 3 d'octubre de 18:00 a 19:00 i el divendres de 19:30 a 20:00 (gimnàs del CEIP          Rafael Altamira)
 •  Tall i Confecció: dijous 4 d'octubre de 16:00 a 18:00 (aules de l'Escola d'Adults)
 Ensenyament Reglat

 • Graduat en Educació Secundària: el divendres 28 de setembre a les 19:30h es realitzarà la presentació del curs. Les classes comencen el dilluns 1 d'octubre de 19:30 a 22:00 (aules de l'Escola d'Adults)
 • Valencià: dilluns 1 d'octubre de 19:00 a 21:00 h (aules de l'Escola d'Adults)
 • Alfabetització: dimecres 3 d'octubre a les 17:30h (aules de l'Escola d'Adults)
 • Aprenentatge Servei: divendres 5 d'octubre a les 17:30h (aules de l'Escola d'Adults)
 • Anglès: divendres 5 d'octubre a les 19:00h (aules de l'Escola d'Adults)
Encara arribeu a temps! Encara es podeu inscriure durant el mes d'octubre.

dilluns, 24 de setembre de 2012

Oferta formativa i educativa per al curs 2012/2013

A partir d'avui dilluns ja podeu passar per la Biblioteca o per l'Escola d'Adults a matricular-se de qualsevol dels cursos que ofertem!

ATENCIÓ: Durant tota la setmana de 19:00 a 21:00, es realitzaran les matrícules del curs "Preparació a la prova lliure del Graduat en Educació Secundària".diumenge, 23 de setembre de 2012

Curs escolar 2012/2013Actualment estem preparant la nova oferta educativa i formativa. A partir del dilluns 24 de setembre podeu passar per l’Escola d’Adults (situada dalt de la Biblioteca) o bé per la Biblioteca per informar-se i matricular-se. També podeu cridar al telèfon 962264206.


Escola d’Adults o Formació de Persones Adultes (FPA)Què és la FPA?

La Formació de Persones Adultes és el conjunt d’actuacions que tenen com a finalitat oferir als ciutadans, sense cap distinció i que hagen superat l’edat d’escolaritat obligatòria, l’accés als béns culturals formatius i als nivells educatius. Esta els permetrà així, millorar les seues condicions d’inserció i promoció laboral i  la seua capacitat per a jutjar críticament i participar activament en la realitat cultural, social i econòmica.

Objectius de la nostra escola

La nostra Escola d’Adults, des de la seua creació intenta donar resposta a:

 1. La formació orientada a garantir a totes les persones adultes una educació bàsica i facilitar l’accés als diferents nivells del sistema educatiu; a l’exercici dels drets i de les responsabilitats ciutadanes; i al desenvolupament personal i la seua participació en la vida cultural.
 2. A la formació ocupacional, orientada al desenvolupament professional que facilite la inserció, l’actualització i la promoció laboral. 
 3. A la formació social orientada a la inserció, al desenvolupament comunitari, a la cohesió social i a l’atenció de persones adultes amb necessitats especials.

Benvinguts a l'Escola d'Adults de Quatretonda!Com tots sabem, les noves tecnologies estan cada vegada més impregnades en la nostra societat, es per això, que a partir d’aquest curs escolar, obrim aquesta nova porta al servei dels nostres alumnes i a la resta de veïns.

Així doncs,  us donem la benvinguda a aquest nou espai virtual!!!

En aquest blog aneu a trobar, en la mesura de lo possible,  totes les notícies i novetats de l’escola, les  activitats que realitzem en el dia a dia, les notificacions als alumnes, records o imatges de les nostres activitats, etc. En fi, un fum de coses, perquè així ens conegueu de més a prop i s’animeu a formar part del nostre projecte.

Una Escola destinada a acaparar totes les necessitats i demandes dels nostres veïns!!!!